04 maaliskuuta, 2013

LE ME!

Hiya~!
(SUOMEKSI!)

I just noticed that I haven't even introduced myself properly yet! So here we go!
Huomasin että enpä ookkaan vielä ns. esitelly itteeni tarkemmin joten tässä tylsyyksissäni pakoilen läksyjä ja tästä lähtee!

MY NAME/MY BLOG'S NAME:
So my name is Sara and the name of my blog comes from Korean actually. Saranghae (사랑해) means I love you in English and since my name is part of that pretty sentence I thought that why it couldn't be my blog's name. It's definitely unique and memorable don't you think? Plus it can be edited quite easily, like "i love you world" or "i love you australia"! (And the other reason was that my Tumblr goes with the same name and i wanted them to match... :D)
OMA NIMI/BLOGIN NIMI:
Eli Sara on nimi ja siitä tulee osa ton bloginki nimeä. Tää blogin nimi kuitenki periaatteessa pohjautuu koreaan, jossa saranghae (사랑해) tarkottaa "minä rakastan sinua" ja koska mun nimi on hienosti osa tota ihanaa lausetta nii mikspä ei sit pitää sitä tän bloginkin nimenä. Se on ehottomasti unique ja sen verran lyhyt että se on helppo muistaa vai mitä mieltä ootte? Ja plussana sitä voi muokata tosi helposti koska tosiaan en sillo ku tän alotin nii vielä tienny minne oon lähössä että sen piti olla aika maailmanlaajunen nimi. Ja sekin et jos joskus tuun kirjottaa tätä vaihtovuodenjälkeenki nii sit menee vaan pelkkänä sara-nghaena :) Lisäks se on myös mun tumblerin nimi ja halusin et ne mätsää :D

MY AGE:
I'm 17 now yay~! But I think mentally I'm reaching the same level with a 8-year-old haha. But FYI life's much more fun and exciting if you take it without worries and stress and just do what you feel like! Personally I just love to dance and smile outside and be super cute all the time ^___^
IKÄ:
Oon 17 yay~! Henkisesti kyllä useesti enemmän 8-vuotiaan tasolla.  Mutta elämä on paljon mukavampaa kun vaa pitää hauskaa eikä huolehi turhista ja stressaa, tekee vaa mitä aina hetkittäin haluaa! Mää ainakin tykkään vaan tanssia ulkona varsinki koiraa käyttäessä ja hymyillä ja olla semmonen super söpö ^___^


MY PERSONALITY:
As you may have seen I'm really positive, girly and cutish kind of person. I don't mean to brag but I've been told that I'm quite like an angel hahaha (so does it mean that I'm dead?) haha. But yeah I try to be kind to everyone and help people as much as I can. I'm quite good in school also and therefore few of my friends have created me a nickname "asian" cause they think that i'm good at everything (not in a offensive way though).  
Still nobody's perfect, not even me! I can be quite shy and quiet especially with new people. And cause I have pretty good self-confidence, some may take it as I would be arrogant and cheeky. But that's not the truth and I really hope everyone could see me as I really am :)
Niinku ootte ehkä huomannu oon aika positiviinen persoona, tyttömäinen ja semmonen söpöilijä. Ja mulle on aika useesti sanottuki et oon enkeli/enkelimäine haha eli oon ilmeisesti kuollu? :D Mutta joo yritän olla mahollisimman kiltti kaikille ja auttaa aina kun vaan pystyn. Oon aika hyvä koulussa ja muutamat mun luokkalaiset (Hhehe jos luette tätä joskus :D) kutsuu mua asianiks koska oon muka niin hyvä kaikessa, mutta ei siis mitenkään rasistisesti tai pahalla merkityksellä. 
Mutta kukaan ei oo täydellinen enkä siis minäkään. Oon jossain tilanteissa vähän ujo ja aika hiljanen, varsinki uusien ihmisten kanssa en uskalla heti olla ihan oma itteni. Ja koska mulla on kuitenkin aika hyvä itsetunto nii jotkut saattaa ottaa sen sillei et oisin ylimielinen (ainakin ennen oon kuullut tämmösestä). Mut en kyllä oikeesti oo lähelläkään ylimielistä ja toivottavasti kaikki näkis mut tämmösenä ku oikeesti oon :) Ja yritän kyllä koko ajan pyrkiä pois mun ujoudesta ja varsinki tää vaihtovuosi auttaa varmaan ihan älyttömästi :)

MY INTERESTS:
I love so may different things that it doesn't even make sense. I'm a bit like a grandma because I just love knitting and craft. I've done sooo many scarves and shortened so many pairs of jeans by myself. And I also like DIY things. 
I love doing make-up and hairdos. Sometimes I feel like I'm my sister's personal hairstylist but it's only fun haha. I think there's a tiny designer in me since I also love decorating rooms and really everything :D
My actual hobby is dancing. The genre I like the most is street dance/hip hop and especially kpop-choreographs are just too cool to be true. Now my goal is to be able to do a head spin some day!
One of my passions is languages. I can speak 4 languages; Finnish (how come ;O), Swedish, English and French (but I'm still working with these haha). I also understand spoken Korean quite well and my other goal is to one day speak it too.  But yeah languages are my obsession and I just want to know them all!
I think this blogging has become one of my interests too since it really is super fun and I cannot get tired of it~!
In addtion I really like photographing, sleeping, eating, chatting with people, running and working out, baking, all things cute, etc. etc. etc....
Oh and let's not forget my kpop-lifestyle, which is a huge interest of mine!
KIINNOSTUKSEN KOHTEET:
Mää rakastan tehä kaikkee maan ja taivaan väliltä et on vaikee luetella kaikkia. Oon aika mummo koska rakastan käsitöitä ja varsinki kutomista haha. Oon mm. tehny älyttömän monta kaulahuivia ja lyhentäny niin monia farkkuja että huhhuh. Ja tykkään kans kaikenlaisista DoItYourself teeseitse juttuja.
Rakastan myös meikkailua ja hiustenlaittoo (mut eri juttu kuinka hyvä sit oon) ja oonki aika usein mun siskon henkilökohtanen stylisti ja vaatevarasto, mut se on kyllä vaan muksaa :) Ja onhan mussa vähä designeriakin koska tykkään sisustaa huonetta ja muutenki miettiä mikä sopii minnekkin :D
Mutta mun varsinainen harrastus on tanssi vaikka en sitä nyt keväällä tai ens vuonna pääsekkään harjottelemaan missään ryhmässä. Tykkäilen eniten streetistä/hiphopista ja etenki kpop-koreografiat on vaan ihan liian hienoja.  Ja nyt mulla on tavotteena täs joku päivä pyöriä päällä!
Yks mun suurista intohimoista on kielet. Osaan suomee (:OO) ruotsia, enkkua ja ranskaa vaikka en kyllä ehkä ihan ammattilaistasosesti mutta treenaan koko aja :D Ja ymmärrän myös jotenki koreaa (puhuttua ja kirjotettua)  ja ois tavotteena myös puhua sitä joskus. Mut rakastan kieliä yli kaiken ja ne on vaa iha mielettömän mielenkiintosia ja haluisin osata ihan kaikkia!
Tää bloggaaminen on kans tosi koukuttavaa ja voisin laskee senki mielenkiinnoks. Haluun jatkaa tätä niin kauan kun vaan jaksan ja pystyn, enkä vaa saa tarpeekseni :D
Lisäks tykkään kuvaamisesta, nukkumisesta, syömisestä, ihmisten kans juttelusta, juoksemisesta ja muuten vaa treenaamisesta, leipomisesta ja ruoan laitosta ja kaikenlaisesta söpöstä yms. yms. yms....
Ja tää kpop-elämäntyyli on rakkaus ♥

(These pics are all from tumblr~)

MEANING OF LIFE:
Haha so this is a rather famous question and I thought about sharing my idea of it with you all. So I think the meaning of life is to be happy. Like, who wouldn't want that? It means that no matter what it is that makes you happy, you should be doing that! Unless it's illegal then I would recommend to think twice before doing anything. 
It means that none of us should be just satisfied to something we don't like. Dare to dream babe! And reach your goals no matter how silly they would feel like! For example, I know my head-spinning dream is not that meaningful and it takes a lot of time to actually achieve it but if that makes me happy then that's what I'll do until I can spin on my head!
Happy things can be as tiny or big as we like and as long as we're not depressed and we have those happy things going on in our lives then that life is worth living for.
ELÄMÄN TARKOTUS:
Haha tämmöstä kuuluisampaa kysymystä sit :D Mutta aattelin jakaa mun mielipiteen tästä teiän kans. Eli musta elämän tarkotus on olla onnellinen, koska ei oo varmaan yhtäkään ihmistä joka ei sitä haluais. Ja se on kaikille niin erilaista, kaikki tulee onnelliseks eri asioista. Se tarkottaa sitä et ihan sama mitä se on mistä kukin tulee ilosek nii heidän pitäis tehä just sitä. Ellei se oo lainvastasta sit ehkä miettisin kahesti enneku tekisin mitää.
Ja se tarkottaa sitä että kenenkää ei pitäs tyytyä semmoseen mistä ei pidä. Pitää uskaltaa unelmoida! Ja tavotella tavotteita ihan sama kuinka tyhmiltä ne kuulostaa. 
Onnelliset asiat elämässä voi olla pieniä tai isoja tai jotai siltä väliltä eikä sillä koolla oo väliä. Niin kauan ku ei oo masentunu ja on niitä ilosia asioita ja on jotain mitä varten elää nii se elämä on elämisen arvosta!


I thinks that's about it. I hope you liked this and got to know me a bit better. If you have any other questions or just comments write them down there in the ask box~! 
Se siitä sit. Toivottavasti tykkäsitte ja opitte ees jotain tän blogin kirjottajasta vaikka olikin aika randomia. Jos on jotai kysyttävää nii aina voi kysyä!

See ya!
xoxo Sara


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ASK~!