08 lokakuuta, 2013

ORIENTATION WEEKEND.

 










Viime viikonlopun vietin Townsvillessä muitten 9550 piirin vaihtareiden kanssa. Meitä oli tuolla sekä inboundit että outboundit (täällä olevat ja täältä lähtevät vaihtarit) oli ihan mieletön viikonloppu! Nukuttiin vähän ja juteltiin sitäki enemmän ja vietettiin parit synttäritki :D Cairnsista Townsvillee menee viis tuntia ajaen mikä tuntuu musta ihan järjettömältä koska nää on kuitenki "naapurikaupunkeja" :D Suomessa pääsisin neljässä tunnissa pääkaupunkii asti! Eniveis toi matka meni kuitenki molempiin suuntiin tosi nopeesti ja varsinki tulomatkalla meiän "partybus" oli ihan mieletön. Täältä Saksaan lähtevä tyttö otti mut ja muutaman muun vaihtarin kyytii ja lopulta se matka ei tuntunu läheskään viideltä tunnilta.

Vietettiin noi pari päivää paikallisessa koulussa jonka dormeissa nukuttiin yötki. Päivät oli lähinnä täynnä "luentoja" jotka oli suunnattu enemmän lähteville vaihtareille ku meillä inboundeille joten oli välillä tosi tylsää. Lisäks huonosti nukutut yöt (joku päätti että herätään molempina päivinä kuudelta...) sai kaikki tosi uneliaiks ku alettiin puhuu vakuutuksista ja muista jutuista. Ekana päivänä pelattiin kielipeliä eli inboundit opetti niitten maihin meneville outboundeille tiettyjä lauseita sillä kielellä ja sit niitten piti muistaa ne ja toistaa ku joku ohjaaja kysy niitä. Koska tuolla ei ollu ketää Suomeen menevää (always a loner ;(() nii opetettiin amerikkalaisen tytön ja perulaisen pojan kans toisillemme suomee ja espanjaa. Lo siento, no entendi ;))

Seuraavana päivänä meillä oli illalla "konsertti" jota varte lopulta harjoteltiin vaa noin puol tuntia :D Mutta hyvin meni, eurooppalaisten jaakko kullan lisäks menin brasilialaisten mukaan tanssimaan sitä ketsup - biisiä, jota ainaki mä tanssin päiväkodissa kavereitten kans iha innoissani :D Meiän upeet laulunlahjat tuli esille ku yritettiin vetää Adelen Someone like you:ta ja Jason Mrazin I'm yours:ia (ei osattu ku puolet niitten sanoista ja jotkut pojat koitti päästä vähän turhan korkeelle ::DD) mut hauskaa oli eikä kaduta yhtää enemmänki vaa nauratti ku koko konsertti oli niin random :DD Konsertin jälkee innostuttiin leikkii brassitanssii tarkotetulla punasella huulipunalla niinku kuvista näkyy haha.

Molemmat illat kaheksasta kahteentoista oli vapaata aikaa joka meni pelatessa pelejä ja jutellessa. Tutustuin niin moneen ihanaan uuteen ihmiseen ja varmana pidetään yhteyttä vielä ku täällä Ausseissa yhessä ollaan. Lisäks meillä on inboundien kanssa rotarileiri Lake Tinaroolla ens kuun alussa (pääsen viettämään viis päivää putkeen siellä ku just ennenkö tää alkaa nii meillä on koulun campleiri samasessa paikassa :DD)

Mahtava viikonloppu ja päätös meiän kahen viikon lomalle. Vikasta lomaviikosta kerron seuraavassa postauksessa enemmän mutta nyt oon takas koulussa ja vaikka kavereita oliki jo mieletön ikävä nii oishan sitä voinu lomailla vielä muutaman päivän lisää... :D

Cheers,
xoxo Sara

P.S. Ilmottauduin muuten vihdoin Safarille eli ens huhtikuussa mua odottaa kolmen viikon roundtrip Australiaa ympäri!! ♥♥♥

6 kommenttia:

  1. EN KESTÄ voi vitsi toi roudtrip aaah!!!! :D hyvältä näyttää kuvat ja perus vaihtarimeininki XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I KNOOOW!! En malta oottaa tulee niin siistiä! :D haha jeah vaihtarit (Y) XDD

      Poista
  2. Vähäks oot söpö! ei mulla muuta xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!! ^__^ Nii säki! Luen aina innolla sun blogia! :D

      Poista
  3. Vähänkö toi roundtrip kuulostaa hienolta! Tiiätkö, sun blogi ja Agnesin esitelmä on saanut mut miettimään, että jos hakisin Autsraliaan vaihtoon sitten lukiossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä ootan sitä niin paljon! Vau mahtavaa!! Suosittelen vaihtoon lähtemistä ihan minne vaan mutta Australia on kyllä tosi hyvä valinta! :D Jos sulla on mitään kysyttävää millon vaa nii multa voit aina tulla kyselee ;)

      Poista

ASK~!