02 maaliskuuta, 2013

WASSUP?

Hejsan!
(IN ENGLISH!)

Ajattelin tulla taas päivittelemään mun kuulumisia. Eli näillä näkymin oon ilmeisesti suuntaamassa Cairnssiin joka sijaitsee tossa noitten ubersöpöjen viiksien kohalla -->
So here I am again updating my stories. For now that I know I'm probably heading to Cairns which locates right there at those supercutie mustaches -->


En kuitenkaan oo yhtään satavarma asiasta että saattaa muuttua iha kokonaan toi sijainti. Mutta oishan toi aika unelmaa, Great Barrier Reef aka Suuri valliriutta ihan vieressä, aurinkoa PALJON ympäri vuoden, trooppinen luonto ja sieltä löytyy vaikka ja mitä! Lisäks siellä on kuulemma vielä vahvempi aussiaksentti kun esimerkiks Sydneyssä! Ohmy mitähän siitä tulis jos sitä pitäis yrittää tajuta. Ja sitten kun palais takasin nii kukaan täällä kotona ei enää tajuais sanaakaan sun enkusta... :D Mutta joo eipä oo mitään tarkempaa tietoa mistää tullut että niitä ootellessa. 
Still I'm not 100% about that because it's not even official I just heard it from someone. Though it would be soooo awesome to live in Cairns, Great Barrier Reef right next to me, A LOT of sun all year long, tropic nature and so much more! In addition I've heard that Aussie accent is a lot stronger there like comparing it to Sydney. Ohmy if I would have to understand that. And then when I'd come back to Finland and nobody understood my English anymore... :D But yeah, still waiting for the official announcement. 

Sain muutama päivä sitten tietää et mun klubilla on täällä aussivaihtari Sydneystä. Ja ihmeellisesti se asuu tällä hetkellä täällä missä minäkin, puitten keskellä keskellä ei mitään! Otin facebookissa heti yhteyttä ja ollaan nyt jo vähän juteltukkin. Ois aivan mahtavaa tavata että täytyy varmaan sopia sen kanssa meettiä joskus tässä lähiaikoina~! Tuntuu kyllä ihan super ihanalta ihmiseltä ja niin sulosta kuinka joku voi olla nii innoissaan tästä lumesta kun itellä alkaa jo tulla korvista ulos. Mutta se on kyllä vasta tullu tänne että ei ihme ja eihän siellä Down Underissa kyllä paljoo lunta nääkkään.
Couple day ago I found out that there's an Australian exchange student from Sydney here in Finland in my own Rotary club! How awesome! And she's even living here in the middle of nowhere like I do! I contacted her immediately in the Facebook and we have even talked a bit. It would be so nice to get to know her and meet her so maybe I should start planning something soon~! She feels like a really awesome person though and it's so cute how excited someone can be about Finland and snow and everything.
(1.Minä muutama päivä sitten, 2.Sillon kun oli vielä 146 päivää, 3.Mun ex-tanssiakatemian seinä ♥ ja 4.Tän hetkinen "päiväkirja" johon siis kerään joka päivältä yhen onnellisen asian)

Muuten on ollu aika rauhallista lomaelämää koska hiihtoloma ♥ Tai no, ei se mulla kyllä liity millään tavalla hiihtämiseen (jääny traumoja ala-asteen maailman kauheimmista liikkatunneista joilla hiihdettiin kosteessa loskassa yhellä suksella ja pelattiin jalkapalloa, don't even ask...) että parempi nimitys ois varmaankin se talviloma. Enivei on tullut nukuttua ja paljon, muuten vaan chillailtua kotona, käytyä leffassa ja vähän kaikkialla. Mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan ja niinpä munkin pitäis ylihuomenna taas nousta kestämään kuuspalkkista jaksoa =___= Fighting... Onneks on olemassa pääsiäiloma!
It has been really nice, quiet and relaxing winter holiday ♥ I've been sleeping so much and just chilling at home, I also went to the movies with my friend. Still, everything good ends eventually and so do I have to return to my full course school life =___= Fighting... Fortunately the Easter holidays are coming soon!
(1.Mein koira, toivottavasti se meille majottuva vaihtari ei oo allerginen, 2.Äikän 3-kurssille luettavasta runokirjasta, 3.Enää jäjellä 136 päivää ♥ ja 4.Pisteet sille joka löytää kuvasta meiän pihapöydän... :D)

Yeah, se ois sitten 19. päivä eka piirikoulutus, I'm so excited! Saa nähä tuleeko sitä ennen mitään lisätietoo mistään, mutta see ya anyway soon~!
Yeah, the first district training is on 19th this month, I'm so excited! We'll see if I get any more information about anything before that, but anyway see ya soon~!

Ja hei mitä pidätte tästä uudesta layoutista? Musta se edellinen oli vähän liian sekava ja ärsytti ettei siinä saanu fiksusti laitettua isompia kuvia kuten nyt täs uudessa, mutta toisaalta se oli kyllä söpömpi ja uniquempi kun tää joka on taas enemmän simple ja basic. What do you think?
And hey what do you think about my new layout? I think the previous was a bit too confusing and I didn't like the fact that I couldn't put those pictures in a bigger form like in this new one but on the other hand it was a lot cuter and more unique than this layout. This is more basic and simple. What do you think?

BYEBYE
xoxo Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ASK~!