25 huhtikuuta, 2013

DRESS PLAY.



Hejssan!
(ENGLISH!)

Tää viikko on menny taas hirveellä vauhilla. Oon tällä viikolla jotenki tajunnu että kui nopeesti toi lähtö on oikeesti tulos ja siks oon myös viettäny enemmä aikaa perheen ja kavereiden kanssa. On miljoona kertaa mukavampaa tehä kaikenlaista yhessä ku istua kotona (dataillen...). Siispä oon pyöriny vähän kaikkialla ja vaikka mun koulupäivät on tässä jaksossa superlyhyitä (oikeesti välillä tunnen huonoo omatuntoo siitä etten muka opiskele nyt yhtää tai ainakaa tarpeeks! :D) nii on menny ties missä ja tullu kotii vasta iltapäivällä tai illalla. I like it spontaneous~!
This week has been rushing over me. I have realized how soon my leave is coming and that's why I have spent extra much time with my family and my friends. It's million times nicer to do everything spontaneously than sit at home (at the computer...). That's why I've been running everywhere although my school days have been super short (seriously I feel like I'm not even studying right now at least not enough! :D) and I have come home in the afternoon or evening. I like it spontaneous~!


Sain tiistaina idean et värjään hiukset takas blondiks ku ne siihen kuitenki vaihtuu ennemmin tai myöhemmin because of the sun. Oltiin just sopivasti tyttöjen kans kaupas ja ostin sitten sen uusimman Garnierin värin (joku olia?) ja kaikista vaaleimman vaihtoehdon. Sinänsä kyllä vähän jännitti koska oon kuullu kaikennäkösiä kauhutarinoita kotona blondiks värjäämisestä (vihreet hiukset, läikkiä yms. yms. sinisetki hiukset vielä menis mut ei vihreet) mutta päätin kuitenki kokeilla koska kyllähän ne hiukset kasvaa :D
On Tuesday I got this idea about dying my hair blonde since it's going to lose color anyway because of the sun. So I bought the color from the store and honestly I was a bit nervous about blonde color since it's really hard (it might turn green or so...). I decided to try anyway because hair always grows back :D

Kysyin kans Agnesilta että mitä mieltä ne on etenki Aussien kouluissa hiusten värjäämisestä. Sanoi että ihan ok ja sen kaverillakin on ollu jotain vihreen/vaaleenpunasen värejä joskus. Ja että ainakin natural värit pitäis olla ihan sallittuja kaikissa kouluissa.
I asked about hair dyes from Agnes too since I wasn't so sure if it was allowed in Australian schools or not. Turned out that it's perfectly fine and at least natural colors should be just fine.

Vanhemmat kuitenki kauhisteli ja käski et kokeilen vaa pienee suortuvaan ekaks ja jos onnistuu nii äiti sit ostaa mulle uuden värin koska sitä värii ei saa säilyttää. Niitten mieliks kokeilin sit vaa pieneen osaan ja hyvin meni! Punasuus lähti aika hyvin pois ja tuli tulokseks semmonen tumma blondi. Keskiviikkona kävin ostaa uuden värin (mom where's ma money >:D) ja tytöt tuli koulun jälkeen laittaa sen. Se ite väriaine muuttu epäilyttävän harmaanvihreeks sen vaikuttaessa mutta lopulta näistä tuli kyllä ihan blondit. And I'm happy~!
My parents were terrified about my idea and I had to try the color on the small part first. I did so and it was really nice blonde so my mom bought me a new packet of dye. It's like dark blonde right now and almost all the red hue is gone for good. Thanks for my besties who came to help me :D And now I'm happy~!

Molemmat kuvat on Instagramista~ 
Pics are from Instagram~

Tossa ennen kuvassa näkyy myös vähän tota rotarypaitaa jonka ostin sieltä Lahden koulutuksesta. Ostin myös sellasen valkosen pikeepaidan, koska ne ne muut t-paidat ei ollu oikei mun näkösiä. Ja hupparia en oikei viittiny ees ajatella koska jos sitä tropiikkiin lähetään nii en usko että sille on ois ollu paljoo käyttöö :D
In that before photo there's that rotary shirt I bought from Lahti. I also bought that white polo shirt because the other models weren't really my style. And I didn't even want to think of the sweaters since I'm most likely going to tropic :D


Oi että mää rakastan tätä ilmaa nyt! Ihanaa ku aurinko paistaa ja linnut laulaa ja tuulee mut semmosta lämmintä tuulta ja on valosaa ilta kymmenee asti. ♥ En malta oottaa että kesä tulee!
Oh how I love this weather now! Birds are singing and sun is shining and the wind is turning more warm and it's bright till 10 pm ♥ I can't wait for the summer!

Lumetki on sulanu parin viikon aikana ihan olemattomii! ♥ Meiän piha :D
Snow has been melting like crazy past these couple of weeks! That's our yard :D

♥ Viikonloppuna menee 80 päivää rikki ♥
♥ 80 days breaking at the end of the week ♥

BYEBYE
xoxo Sara

P.S. Agnes lähetti mulle facebookissa tälläsen sivun jossa on 50 insane facts about Australia. Noi jotkut on oikeesti outoja kyllä :D Klikkaa TÄSTÄ!
P.S. Agnes sent me this page about weird Australian things on Facebook. Some of them are really crazeeeeh :D Click that link above!

2 kommenttia:

  1. kiva blogi sulla ja oot tosi kaunis! :) mulla itellä ois tässä eessä kirjottaa rotareille vaapaamuotoinen hakemus vaihtoon pääsemisestä ja haluaisin sulta kysyy et mitä sn kannattaa kirjottaa:)
    kiitti paljon jos jaksat vastata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ihana! ♥ Kannattaa kirjottaa siihen perheestä, harrastuksista, koulusta ja kaikesta semmosesta mistä sä itekkin haluisit tietää jos oisit tuntematon etkä tietäs ittees :D ja sit kaikkee mistä tykkäät ja minne haluisit vaihtoon ja miks haluut ylipäätään vaihtoon ja miks/mikä sai sut innostumaan ja mitä ootat vuodelta.

      Se on tosi vapaamuotonen mutta kantsii kyllä pitää se positiivisena eikä kirjottaa mitää angstikertomuksia koska en usko että ne jaksais lukee niitä mut et sää varmaa niitä kirjottaiskaa :D Joo mut siis sillee kantsii aina miettiä et mitä ite haluisit tietää itestäs/toisista nii sitä kannattaa kertoo. Ja kuitenki kannattaa muistaan se et ku se on kuitenki vaihtohakemus nii et ne asiat jotenki liittyy siihe vaihtoon.

      Onnea hakuun!! ♥

      Poista

ASK~!